www.centraalvolmachtbedrijf.nl

Een volmachtbedrijf biedt aan financiële dienstverleners toegang tot grote verzekeraars en heeft de mogelijkheid om zelfstandig polissen te leveren. Deze dienstverleners zijn aangesloten bij het CVB, Centraal Volmacht Bedrijf. Tevens zijn veel volmachtbedrijven aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA).

www.tumpassuradeuren.nl

Tump Assuradeuren is een volmachtkantoor. Dit houdt in dat Tump Assuradeuren de bevoegdheid heeft gekregen om namens één of meerdere verzekeraars rechtstreeks op te treden en dit betekent dat wij verzekeringsoplossingen creëren voor relaties van de Jong & Tump. 

www.assistverzuim.nl

Assist Verzuim is een gecertificeerde Arbodienst en biedt innovatieve oplossingen bij arbeidsongeschiktheid. Men ondersteunt werkgevers gedurende de eerste 2 jaar verzuim, de Ziektewet en WIA uitvoering. Maar ook bij preventie, verzuim, vitaliteits-, gezondheids- en HR-management zijn het partners voor de opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers zijn werkgevers, inkomensverzekeraars én volmachtkantoren.

www.regiopoortwachters.nl

Ten behoeve van het Verzuimconcept werken wij intensief samen met Regiopoortwachters.

www.cz.nl

CZ zorgverzekeringen is een partij waar wij ook al jaren mee samenwerken

www.asr.nl

A.S.R. is een gerenommeerde verzekeringsmaatschappij waar wij mee samenwerken op het gebied van:

  • Schadeverzekeringen
  • Inkomensverzekeringen
  • Levensverzekeringen
www.nn.nl

Nationale Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale Nederlanden biedt een compleet assortiment aan verzekeringen zoals schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen, levensverzekeringen en zorg.

www.arag.nl

Bij juridische problemen werken wij samen met Arag Rechtsbijstandverzekeraars

www.amersfoortse.nl

Met De Amersfoortse werken wij samen in verband met:

  • Inkomensverzekeringen
  • Zorgverzekeringen
www.onvz.nl

ONVZ is een gewaardeerde partner op het gebied van zorgverzekeringen

www.das.nl

DAS is een expert in toegankelijke juridische kennis. Zij denken met u mee bij problemen en conflicten. Daarbij gaan ze verder dan het geven van advies alleen. Hun specialisten komen met praktische en haalbare oplossingen voor uw problemen óf om die te voorkomen. Zij komen op voor uw recht.

www.averoachmea.nl

Avéro Achmea is al bijna tweehonderd jaar actief in de verzekeringsbranche en richt zich zowel op zakelijke als particuliere klanten. Avéro Achmea mag zich rekenen tot de grootste verzekeraars van ons land.

www.goudse.nl

De Goudse heeft voor ondernemers gespecialiseerde oplossingen voor bedrijfs-, inkomens- en personeelsverzekeringen en naast bedrijfsverzekeringen ook verzekeringen voor particulieren. 

www.hiscox.nl

Als private insurer bieden wij vermogende particulieren uitstekende verzekeringen en begrip voor hun situatie. Als business insurer zijn we als geen ander gespecialiseerd in het verzekeren van zelfstandige ondernemers in de zakelijke dienstverlening. U merkt dit aan onze snelle en altijd correcte claimafhandeling. Maar vooral aan onze service, die volledig stoelt op één stelregel: wij lossen problemen voor u op. Na een schade hebt u immers al genoeg aan uw hoofd. Het is een manier van zakendoen en meedenken die even aangenaam als correct is.

www.midglas.nl

Wij zijn Midglas glasverzekeraar, al ruim 100 jaar dé verzekeraar van glas in Nederland en volledig gespecialiseerd in het bieden van kennis en zekerheid in glasrisico’s. Zoals onze naam al doet vermoeden verzekeren wij niet alles, zoals vele verzekeraars, maar verzekeren wij “alleen” glas. Maar daar zijn we dan ook de beste én de grootste in.

www.achmea.nl

Achmea biedt verzekeringen aan voor zorg, schade, leven, arbeidsongeschiktheid en pensioenen. Onze klantenkring is breed: van particulieren, kleine zelfstandigen, beursgenoteerde bedrijven tot de overheid.

www.aegon.nl

Aegon is een van de grootste verzekeraars in Nederland en actief in 20 landen. 

www.allianz.nl

In Nederland zijn we sterk in schadeverzekeringen, levensverzekeringen en inkomensverzekeringen . Van autoverzekering tot arbeidsongeschiktheids­verzekering, en van overlijdens­risicoverzekering tot ondernemerspensioen. We hebben 1,3 miljoen klanten en 1.200 medewerkers die werken in Rotterdam .

www.chubb.com/benelux-nl

Chubb is de grootste beursgenoteerde brand – en aansprakelijkheidsverzekeraar ter wereld. Ze is door De Nederlandsche Bank toegelaten op de Nederlandse markt en lid van het Verbond van Verzekeraars.

www.klaverblad.nl

Bij Klaverblad bieden we al sinds 1850 gewoon goede verzekeringen voor particulieren en het MKB. 

www.stadholland.nl

Stad Holland is een kleine, zelfstandige zorgverzekeraar. Wij zijn slagvaardig, betrokken en servicegericht. Bij ons kunt u rekenen op een optimale bereikbaarheid en een snelle betaling van declaraties. 

www.turien.nl

Turien & Co. Assuradeuren is één van de grootste assuradeuren van Nederland. Het bedrijf werkt als volmacht voor meerdere verzekeraars.

www.vivat.nl

VIVAT is actief op de verzekeringsmarkt via de bekende verzekeringsmerken Zwitserleven en Reaal en vermogensbeheerder ACTIAM.

www.interpolis.nl

Interpolis behoort als maatschappelijke, coöperatieve organisatie tot een van de meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Begin jaren 90 introduceerden we ‘Glashelder’, onze belofte om verzekeren minder complex te maken. Interpolis gelooft dat minder complexiteit ieders leven meer waardevol maakt.