Over ons

De Jong & Tump is hét adres voor al uw verzekeringen en financiële zaken voor uw bedrijf en privéleven. Vanuit ons kantoor in Ilpendam stellen onze adviseurs met een nuchtere Noord-Hollandse blik en behulpzame aard alles in het werk om u van onafhankelijk en deskundig advies te voorzien. Altijd met het oog op het aangaan van een langdurige samenwerking.

Altijd up-to-date

Onze adviseurs houden hun kennis van de markt up-to-date om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarbij gaat het niet alleen over het afsluiten van een verzekering maar om ondersteuning wanneer u het nodig heeft. Excellente service bij schadeafhandeling bijvoorbeeld, maar ook regelmatige controle of uw pakket nog aansluit bij uw wensen. Zo kunt u er bij de Jong & Tump op vertrouwen dat uw financiële zaken goed geregeld zijn. Zoals het hoort.

Optimale ondersteuning

Bij de Jong & Tump werken we met een toegewijd team aan het optimaal ondersteunen van onze relaties. We nemen de administratieve handelingen uit handen, dragen zorg voor het up-to-date houden van uw verzekeringspakket en helpen met een vlotte en adequate afhandeling bij schade. U kunt uw adviseur van de Jong & Tump uiteraard altijd benaderen bij vragen. Neem vandaag nog contact op, wij helpen u graag verder.